Den stora konspirationen

En ung man i Apgrisens vänkrets uppgav härförleden att han hade klurat ut hur det hela hängde ihop. Hans historia är så pass fascinerande att den förtjänar att återberättas i summarisk form:

”Det handlar om att Apollo 11 aldrig landade på månen. Men det fanns ont om bevis och fakta. Mot slutet av 90-talet dök det upp indikationer på att de berömda månscenerna filmades i källarna under World Trade Center och i en av Pentagons flyglar. Den totala scenografin, med månlandskap och hela klabbet, skulle då ha blivit uppbyggd av de sex miljoner judar som alltså inte dog under förintelsen. Hela planen hade utarbetats under en lång tid och det påstås att den ursprungligen kommer från Amishfolket, vilka som bekant är motståndare till alla tekniska framsteg. Amishfolket hade ju liknande erfarenheter från den stora svindeln med fotbolls-VM 1958. Deras förkärlek till praktfulla skägg och ålderdomliga levnadsregler gjorde att de felaktigt uppfattades som islamistiska terrorister, vilket al-Qaida tacksamt tog emot, eftersom det gav goodwill på hemmaplan.

Historien började emellertid läcka ut, och för att förstöra alla bevis kapade man alltså stora passagerarflygplan som man kraschade i dessa byggnader. Viktiga tekniska system till dessa flygplan hade specialutvecklats på en militär försöksanläggning i Roswell. Anläggningens högsta ledning kontrollerades via det militärindustriella komplexet av Propaganda Due, med rötter i den italienska maffian och frimureriet. Den ”riktiga” frimurareorden såg inte med blida ögon på dessa utbrytare och försökte med hjälp av sina utomjordiska bröder att störa försöken så mycket som möjligt.

I själva aktionen medverkade Elvis, Lee Harvey Oswald, Bigfoot och Glen Miller. Dessa hade för ändamålet blivit hjärntvättade av Illuminati i en lägenhet ägd av en kurd i Bagarmossen. Denne sköt sig senare samma år med mockfjärdsrevolvern, som han sägs ha fått av Sigge Cedergren. Enligt källor i Stockholms undre värld var tanken att han skulle skjuta Christer Pettersson med den och på så sätt reglera en spelskuld till Sigge, men så blev det nu inte. I själva hjärntvätten sägs även Catrine da Costa ha medverkat i olika roller. Under en av dessa övningar figurerade hon utklädd till Olof Palme och uppfattades felaktigt som den riktige Palme av SÄPO, som redan hade fått upp ögonen för Illuminatis verksamhet. Då de upptäckte att landets högste ledare var insyltad i dessa affärer såg de ingen annan utväg än att ta statsministern av daga. Misstaget upptäcktes inte förrän det var för sent, och för att dölja spåren styckades kroppen och dumpades i plastsäckar i en annan del av Stockholm.

När gaylobbyn på 80-talet fick kontroll över frimurarnas allra högsta ledning valde Palme att engagera sig för de homosexuellas sak genom att, tillsammans med Ebbe Carlsson, diskret ansöka om medlemskap i en frimurarloge i Kristianstad, vilket ännu en gång fick SÄPO att fatta beslut om Palmes likvidering. Eftersom de inte litade på sina egna medarbetare samarbetade de med den homofoba Vatikanen som kontrakterade Schakalen för mordet. Schakalen hotade senare med att offentliggöra bevis för SÄPO:s och Vatikanens inblandning i palmemordet, vilket föranledde SÄPO att vidtaga vissa åtgärder. Trots upprepade attentat och mordförsök på Schakalen klarade han sig ända fram tills dess att Vatikanen i panik sänkte fartyget Estonia i Östersjön i september 1994.

Däremot ryktas det att Ebbe Carlsson, under täckmantel, startade kontraspionage mot SÄPO under Margareta Winbergs beskydd, och sånär lyckades bugga SÄPO:s högkvarter.

Det är ännu inte helt klarlagt vilken roll Buddy Holly hade i sammanhanget.”

Tja, vad säger man? Klart som gröt…!?

RSS 2.0