Förbjud hela jävla internet!

Jag är innerligt trött på allt tjafs om lagar och rättegångar relaterade till fildelning. Men om det nu ska vara olagligt att uppfinna och tillhandahålla teknik för mångfaldigande och distribution av digital information så borde man börja med att åtala Vint Cerf och de andra av internets skapare som fortfarande är i livet.

När man har fått dessa inom lås och bom så kan man gå vidare med Steve Jobs och Bill Gates och alla andra som har utvecklat och spridit apparater och programvaror som behövs för att kopiera och distribuera digital information. Bill Gates lär väl för övrigt vara den ende i världen som faktiskt har så mycket pengar att han skulle kunna betala vad skiv- och filmbolagen kräver. Han har nämligen gjort det hela i kommersiellt syfte, vilket avsevärt förvärrat hans brott.

Nästa steg är att förbjuda själva internet, eftersom det allvarligt bidrar till distributionen av digital information. Ja, faktum är att vi faktiskt måste förbjuda datorerna också. Och givetvis alla digitala medier inklusive hårddiskar, USB-minnen, CD- och DVD-skivor, disketter, databand och hålkort. Och givetvis mobiltelefonerna!

Förslagsvis kan man på torgen anordna små mysiga evenemang där laglydiga medborgare kan komma släpande med sina förbjudna prylar och under spektakulära former, helst efter mörkrets inbrott, krascha dem i en stor kvarn eller motsvarande. Man kan ju inte elda skiten för det är farligt för miljön.

Kommentarer
Postat av: Apgrisen själv

Jag är laglydig och ganska rädd för överheten. Rentav feg skulle man kunna säga. Det är viktigt att ni vet att jag enbart delar ut filer som inte är skyddade av någon upphovsrättslig lagstiftning och filer där jag själv är upphovsrättsinnehavare.

2009-03-03 @ 22:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0